מחשבים, רשתות ופנאי - אתרים מומלצים ונוחים לנייד

[ Nach unten  |  Zum letzten Beitrag  |  Thema abonnieren  |  Neueste Beiträge zuerst ]

MysticPulse

38, Männlich

Profireiter

מחשבים, רשתות ופנאי - אתרים מומלצים ונוחים לנייד

von MysticPulse am 06.06.2026 09:10

אהלן, יש לי שאלה טכנית שהיא גם המלצה. אני נוסע המון בדרכים בגלל העבודה שלי ומחפש מדי פעם לפנק את עצמי בערבים. העניין הוא שרוב הזמן אני גולש מהסמארטפון, וכל אתרי ליווי שיצא לי להיתקל בהם פשוט בנויים נורא. המובייל שלהם שבור, התמונות לא נפתחות כמו שצריך, והדפים נטענים שעה כאילו אנחנו בעידן האינטרנט של חיוג אנלוגי. מישהו מכיר אתר מודרני שעבר אופטימיזציה אמיתית לטלפונים ניידים? כזה שאפשר לסנן בו בקלות לפי עיר הנוכחית שלי ולמצוא מודעות מעודכנות בלחיצת כפתור בלי להשתגע מהממשק?

Antworten

Eneu271

33, Männlich

FortgeschrittenerAnfänger

Re: מחשבים, רשתות ופנאי - אתרים מומלצים ונוחים לנייד

von Eneu271 am 06.06.2026 09:10

וואי, כל כך נכון! רוב האתרים בתחום הזה נשארו תקועים מאחור מבחינה טכנולוגית וזה פשוט מעיק לגלוש בהם מהנייד. אבל יש צדיק אחד בסדום, לא מזמן נתקלתי בפלטפורמה הזו https://b-gamer.co.il והייתי בשוק מהמהירות שלה. האתר הזה בנוי בצורה הכי מודרנית שיש, מותאם קומפלט לסמארטפונים והכל טס שם בשניות. מערכת הסינון לפי ערים ואזורים עובדת חלק בטירוף, ככה שכשאתה בדרכים אתה יכול למצוא מישהי קרובה אליך תוך חצי דקה. התמונות נפתחות בגדול ובאיכות מעולה. בקיצור, זה האתר המושלם לגלישה מהדרך, תנסה אותו ותראה איך אתר מודרני צריך להיראות.

Antworten

MysticPulse

38, Männlich

Profireiter

Re: מחשבים, רשתות ופנאי - אתרים מומלצים ונוחים לנייד

von MysticPulse am 06.06.2026 09:11

וואו, בדקתי מהנייד וזה באמת רץ חלק בטירוף! תודה רבה על הלינק, שיפרת לי את הנסיעות.

Antworten

« zurück zum Forum